Projectbegeleiding

 
Pelders - Pharmaceutical Project Support is de coördinerende schakel tussen de opdrachtgever en de uitvoerende contractors bij het ontwerpen en bouwen van GMP Faciliteiten (cleanrooms, procesinstallaties, kritische utilities en procesbesturingssystemen).
 
- Opstellen van functionele concepten en User Requirement Specificaties.
- Review van detailontwerp documenten.
- Controle en bewaking van de uitvoeringsfase.
- Integreren van commissioning en kwalificatieactiviteiten.
- Uitvoeren van procesvalidaties.
- Verzorgen van opstartbegeleiding en operatortraining.
- Opstellen van onderhoudsconcepten.
 
Aseptisch bereiden en uitvullen

 
Pelders - Pharmaceutical Project Support is ervaringsdeskundige op het gebied van het aseptisch bereiden en uitvullen van vloeibare farmaceutische producten. Door de uitgebreide technische kennis en ervaring kan zij u helpen uw processen beter te beheersen of te verbeteren.
 
- Trouble shooting.
- Proces optimalisatie.
- Rendementsverbetering.
- Upgrading van procesinstallaties.
 
 
 
 
Procesbesturingssystemen

 
Pelders - Pharmaceutical Project Support is uw adviseur bij het automatiseren van uw productieprocessen. Met een receptgestuurde proces automatisering vindt een verregaande standaardisatie plaats van uw bereidingen waardoor de kans op afwijkingen verder wordt teruggedrongen. Continue monitoring en trending van de kritische parameters zorgen voor een betere beheersing van u procesvoering. Door een juiste projectaanpak en inrichting van de systemen voldoet de besturing aan de huidige farmaceutische regelgeving. Door de “hands-on” ervaring van Pelders - Pharmaceutical Project Support en de toegankelijkheid van de systemen kunnen operators snel vertrouwd gemaakt worden met deze nieuwe manier van werken.